Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Too Faced - Chocolate Bar

Ας δούμε σήμερα λοιπόν μια ακόμα, πολύ γνωστή και λατρεμένη από πολλούς, παλέτα σκιών από την Too Faced την Chocolate Bar Palette.
Όταν την αγόρασα ήμουν πολύ ενθουσιασμένη, όλοι μιλούσαν γι'αυτήν, παντού υπήρχαν βίντεο με την "σοκολατένια παλέτα"...!
Οι συσκευασίες της Too Faced είναι πολύ όμορφες και χαρακτηριστικές και έχουν γίνει αφορμή για πολλές αντιγραφές από άλλες εταιρίες, σίγουρα θα θέλεις να αποκτήσεις έστω και μια μία από τις παλέτες της απλά και μόνο για να την έχεις στο μπουντουάρ σου!!!

παλέτα σκιών too faced chocolate bar
-Too Faced Chocolate Bar-
Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τη συσκευασία της. Η παλέτα έρχεται σε μια μεταλλική συσκευασία σε σχήμα σοκολατένιας μπάρας και κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Έχει έναν μεγάλο καθρέφτη και οι σκιές είναι σε πλαστικές θήκες κάτω από τις οποίες αναγράφεται το όνομα της κάθε μιας.
Περιέχει 16 σκιές  όλων των ειδών, matte- shimmer- satine, ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα!

παλέτα σκιών too faced chocolate bar
-Too Faced Chocolate Bar-
Τι είναι αυτό που την κάνει να διαφέρει από άλλες παλέτες....;;; Οι σκιές περιέχουν σκόνη από κακάο και μυρίζουν πραγματικά σοκολάτα! Μόλις τη ανοίγεις σου 'ρχεται να την φας! Την έχω αρκετό καιρό και η μυρωδιά της δεν έχει εξασθενήσει  καθόλου, μυρίζει όπως την πρώτη φορά που την άνοιξα!
Ας δούμε τα swatches λοιπόν :

παλέτα σκιών too faced chocolate bar
Gilded Ganache, White Chocolte, Milk Chocolate, Black Forest Truffle, Triple Fudge

παλέτα σκιών too faced chocolate bar
Salted Caramel Marzipan, Semi-Sweet, Strawbwrry BonBon, Candied Violet, Amaretto

παλέτα σκιών too faced chocolate bar
Hanzelnut, Creme Brulee, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle

Όπως μπορείτε να δείτε κ εσείς είναι μια παλέτα σε αποχρώσεις του καφέ με μια ροζ και μια δαμασκηνί. Σε γενικές γραμμές οι σκιές έχουν καλή χρωματική απόδοση με εξαίρεση την Semi-Sweet να κάνει patchy, την Candied Violet  να μην έχει έντονη απόδοση και να θέλει χτίσιμο για να φανεί στο βλέφαρο και την μεγαλύτερη απογοήτευση μου την Glided Gamache να την βλέπεις και να περιμένεις μια χακί απόχρωση με glitter  και να σου βγαίνει πάλι μια σκούρη καφέ .... ΠΟΣΟ ΚΑΦΕ  πια να αντέξει κανείς.....!!! ΦΤΑΝΕΙ!!!!!
Θα έχετε καταλάβει βέβαια πως δεν είναι και η πιο αγαπημένη μου παλέτα... Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μια παλέτα πολύ καλής ποιότητας, με βουτυρένια υφή και χωρίς fall-out. Είναι πολύ ευκολοφόρετη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά και να μετατρέψεις ένα Look πολύ εύκολα από πρωινό σε βραδινό.

παλέτα σκιών too faced chocolate bar
Too Faced Chocolate Bar

Επίσης μου αρέσει το γεγονός πως οι 2 ανοιχτόχρωμες σκιές της ( White Chocolate, Champagne Truffel) είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος από τις υπόλοιπες.
Ακόμα ένα θετικό είναι ότι η απόχρωση Champagne Truffel μπορεί να φορεθεί και ως Highlighter. Έτσι αγοράζοντας μια παλέτα σκιών έχεις κ ένα Highlighter... 2 σε 1 !
Τη βρίσκουμε αποκλειστικά στα Sephora στην τιμή των 50,50 euro και η συνολική της ποσότητα είναι 17.7gr.
Να μην ξεχνάτε να ψωνίζεται σε διάφορες προσφορές και εκπτώσεις 😉 !



                  Φιλιά πολλά.....

                                      ....... μέχρι το επόμενο post,

                                                                               xxx Sofia!!!

10 σχόλια:

  1. I love the colors.. they are perfect and right up my alley!! Many go for the bright Spring colors but these are the ones I always go for!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I still haven't tried this pallet. The colors are so pretty and neutral, I might just have to give them a try!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Isn't it a beautiful palette!
    I adore it!
    Jessica Jade
    jessicajadebeauty.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Ολλανδέζικο σπίτι, εκδόσεις Δώμα

Το Ολλανδέζικο σπίτι  Το Ολλανδέζικο σπίτι είναι βιβλίο της συγγραφέως Αν Πάτσετ, που κυκλοφορεί μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα από τις ε...